1 su bardagi seker, 250 gr. margarin veya tereyag, 1 paket kabartmatozu, 5 yumurta, 2-2,5 su bardagi un
Hazirlanisi:
- Yag ile sekeri sekerler iyice eriyinceye kadar mixerle cirpin
- Teker teker yumurtalari ilave edin
- Un ve kabartmatozu karisiminida ekleyin
- Yaglanmis firin tepsisine hamuru yayin yaklasik 15-20 dk. 180° C de pisirin
Puddingi icin malzemeler:
2 Vanilyalipudding, 1 litre süt, 100 g seker (yarim su bardagi) 3 x süt krema (Schmand)
Ayrica : Kaysi kompostosu, 2 Tortenguß (..)
Hazirlanisi:
- Puddingi paketin üzerinde anlatildigi sekilde hazirlayin.
- Daha sonra Schmandlari yani süt kremalarini ilave edin
- firindan cikardiginiz pastanin üzerine yayin
- tekrar 15-20 dk. firinda pisirin.
- Kek pistikten sonra kaysilari ters cevirerek her dilime bir tane düsecek sekilde dizin
- Üzerine Tortenguß dökün... Soguduktan sonra...
Afiyet olsun...
sagolunuz cok güzel tarifeleriniz var birde lahmacun tarifenizi yazarsaniz cok memnun olacagim
YanıtlaSilEn kisa sürede sizin icin ekleyecegim...
YanıtlaSil