30 Eylül 2009 Çarşamba

Spiegelei Kuchen

Hamur malzemeleri:



1 su bardagi seker, 250 gr. margarin veya tereyag, 1 paket kabartmatozu, 5 yumurta, 2-2,5 su bardagi un



Hazirlanisi:


  • Yag ile sekeri sekerler iyice eriyinceye kadar mixerle cirpin

  • Teker teker yumurtalari ilave edin

  • Un ve kabartmatozu karisiminida ekleyin

  • Yaglanmis firin tepsisine hamuru yayin yaklasik 15-20 dk. 180° C de pisirin





Puddingi icin malzemeler:



2 Vanilyalipudding, 1 litre süt, 100 g seker (yarim su bardagi) 3 x süt krema (Schmand)



Ayrica : Kaysi kompostosu, 2 Tortenguß (..)





Hazirlanisi:




  • Puddingi paketin üzerinde anlatildigi sekilde hazirlayin.

  • Daha sonra Schmandlari yani süt kremalarini ilave edin

  • firindan cikardiginiz pastanin üzerine yayin

  • tekrar 15-20 dk. firinda pisirin.

  • Kek pistikten sonra kaysilari ters cevirerek her dilime bir tane düsecek sekilde dizin

  • Üzerine Tortenguß dökün... Soguduktan sonra...



Afiyet olsun...

2 yorum:

  1. sagolunuz cok güzel tarifeleriniz var birde lahmacun tarifenizi yazarsaniz cok memnun olacagim

    YanıtlaSil
  2. En kisa sürede sizin icin ekleyecegim...

    YanıtlaSil